Vraag vrijblijvend een product aan

  Hoe werkt het?

  Gebruik het formulier om je aanvraag te versturen. Geen zorgen je zit nog nergens aan vast.

  Samen plannen we een intake gesprek (ca. 30 min.) om een goed beeld te krijgen van de behoefte en of het gekozen product daarin ook kan voorzien. Ik ben flexibel dus mogelijk maken we wel een custom constructie.

  Ik stuur je een voorstel. Hierin vind je wat we hebben besproken, ik voor je ga doen en wat dit uiteindelijk kost.

  Voorstel akkoord? Dan gaan ik voor je aan de slag. Ik hou je op de hoogte!

  Vragen?

  Zodra je op verstuur aanvraag klikt, krijgen zowel jij als ik een mail. Ik een e-mail met de gegevens die je hebt ingevuld, en jij een e-mail met ook de ingevulde gegevens. Daarnaast vind je in die e-mail ook de vervolg instructies om ons eerste gesprek zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden.

  Als je je bedenkt, dan stoppen we de aanvraag en zit je verder nergens aan vast. Na de intake, krijg je een voorstel toegezonden waar je akkoord op kan geven. Voordat je een akkoord hebt gegeven op dit voorstel kan je dus gewoon de boel annuleren.

  Niet zoveel. Ik gebruik ze in principe alleen om met jou in contact te komen. Je komt niet op een mailinglijst, of wordt nog 6 jaar lang gestalkt door customer “success”-managers. Als onze wegen zich scheiden dan dien ik deze gegevens ook weer te verwijderen. 

  Als je hier bent belandt, maar nog twijfelt dan is er waarschijnlijk nog een vraag die onbeantwoord is gebleven. Ik geef daar graag antwoord op om zo die twijfel weg te nemen. Ga naar de contact pagina om je vraag te stellen. Dit helpt ook gelijkgestemden die mogelijk diezelfde vraag hebben.