Ik wil dat iedereen met SEO aan de slag kan.

Voor mij is SEO de backbone van elke organisatie. Het is verweven met allerlei afdelingen (zoals marketing, communicatie, PR, IT en sales). Hierdoor heeft het als enige een goed beeld van wat zich hierbinnen afspeelt. SEO past zich naadloos op die belangen aan en zorgt er met een holistische aanpak voor dat (nieuwe) klanten worden bereikt, zonder dat hiervoor geld aan media hoeft te worden uitgegeven. Daarmee is het dus kosten efficient, duurzaam en bijzonder krachten. Vandaar de term backbone.

Het is hierdoor wel complex. Door de verwevenheid is het ingewikkeld om de prioriteit te bepalen en daar de juiste acties aan te hangen. Hierdoor heb je de kans dat de potentie van SEO niet optimaal benut wordt. Hetgeen dus zonde is. Vaak ligt de oplossing dus in het bepalen van de juiste richting, daar de juiste acties aan koppelen en laten zien wat het effect hiervan is. En hier heb ik mijn doel van gemaakt, zodat iedereen met SEO aan de slag kan.

Blij om samengewerkt te hebben.

Wie ben ik?

Ik ben gepassioneerd over alles wat met search te maken heeft. Ja ook een Escape Room vind ik fantastisch. Over de afgelopen 10 jaar heb ik geprobeerd om zoveel mogelijk te doen, te leren, te lezen, te luisteren en te schrijven om te komen waar ik nu ben. Nu is het tijd om die ervaring te delen zodat iedereen met SEO aan de slag kan.

Nieuwsgierig?

Ontdek wat ik voor jou kan doen.