Kickstart jouw SEO met de uitgebreide SEO starters-kit

Vanaf

€ 999,-

Dit krijg je bij de SEO Starters-kit

Wat houdt de SEO starters-kit in?

Een probleem waar veel mensen tegenaan lopen bij SEO, is focus. Op welke zaken moet je je nou gaan concentreren als je het verschil wil maken met SEO? De SEO starters-kit voorziet hierin. Door jouw website te analyseren en het concurrentie veld in kaart te brengen krijg je inzicht in de kansen. Deze kansen kunnen op basis van groeipotentie en complexiteit gewogen worden, om daarmee te prioriteren en dus focus aan te brengen in jouw werkzaamheden. De starters kit is er voor mensen die net beginnen met SEO, maar ook voor mensen die het gevoel hebben dat er niets meer te halen valt uit SEO en daarmee behoefte hebben aan een fresh pair of eyes.

Analyse van de staat van jouw website met betrekking tot de huidige SEO best practices en de concurrentie. Dit ligt aan basis van jouw nieuwe SEO plan.

Uitgebreid adviesrapport met een stappenplan om jouw SEO naar een hoger niveau te tillen. Dit bespreken we ook zodat je ook al je vragen kan stellen.

Zoekwoorden onderzoek met de 25 zoekwoorden die voor jouw website de sleutel zijn om meer organisch bezoek te behalen.

Het optimaal instellen van jouw Google Analytics en Google Search Console voor SEO. Samengebracht in een uniek SEO dashboard.

Hoe werkt het?

De SEO starters-kit vraag je aan via de website. Tijdens deze aanvraag geef je alvast wat additionele informatie zodat ik me kan voorbereiden op ons eerste gesprek. Na dit gesprek, wanneer alles duidelijk is, ga ik aan de slag met de onderdelen uit de starters-kit. Zodra dit afgerond is (ca. 1-2 weken) krijg je het advies document en toegang tot het dashboard. Dan plannen we ook een gesprek in om alles te bespreken. Daarna ben je good-to-go om jouw SEO te kickstarten.

Aanvraag

Doe een aanvraag voor de SEO starters-kit via de website.

1.

Intake

Tijdens een intake gesprek probeer ik om een beeld te krijgen van jouw huidige situatie.

2.

Onderzoek

Op basis van de verzamelde informatie ga ik aan de slag met jouw website en het uitwerken van de verschillende onderdelen.

3.

Bespreken

Samen bespreken we het adviesrapport, de zoekwoorden en het dashboard. Als jij tevreden bent, ben ik tevreden.

4.

Wat kost het?

999,-*

* Prijs is exclusief BTW.
Betaling per factuur na oplevering.

* De prijs is ook op basis van een fair amount of URL’s (< 10K). Dus nee Coolblue, voor jou geldt een andere prijs.