Technische SEO in begrijpelijke taal, zo geïmplementeerd.

Prijs op

Aanvraag

Dit kun je verwachten bij Technische SEO

Waarom hulp bij Technische SEO?

Omdat techniek bijzonder ingewikkeld kan zijn. Websites staan niet stil en daar moet jij met jouw SEO continue rekening mee houden. Daar helpt het wanneer je een goed begrip hebt van de technische uitdagingen en mogelijkheden op jouw website. Ik help je graag bij het inzichtelijk krijgen welke winst er te behalen valt op het technische vlak voor SEO. Daarnaast geef ik ook graag een overzicht van de huidige technische gesteldheid van jouw website. Tot slot moeten beide zaken bijdragen aan een duurzame implementatie die voorbereid is op de toekomst. Dit kan je dan weer goed monitoren in je eigen dashboard. Wanneer je dus merkt dat je moeite hebt om je developers te overtuigen om SEO best practices te implementeren of het niet zo goed weet waar je moet beginnen als het aankomt op technische SEO, dan help ik je graag.

Technische analyse van de staat van jouw website op basis van de meest recente richtlijnen van Google.

Een uitgebreid adviesrapport met daarin de technische staat van jouw website en wat je moet doen om dit te verbeteren.

Advies bij de implementatie en technische mogelijkheden die nog op jouw website kunnen worden geïmplementeerd.

Hulp bij de aansluiting van Google Core Web Vitals op jouw Google Analytics omgeving. En een uniek technisch SEO dashboard waarmee jij de performance van jouw website in de gaten kan houden.

Hoe werkt het?

De SEO starters-kit vraag je aan via de website. Tijdens deze aanvraag geef je alvast wat additionele informatie zodat ik me kan voorbereiden op ons eerste gesprek. Na dit gesprek, wanneer alles duidelijk is, ga ik aan de slag met de onderdelen uit de starters-kit. Zodra dit afgerond is (ca. 1-2 weken) krijg je het advies document en toegang tot het dashboard. Dan plannen we ook een gesprek in om alles te bespreken. Daarna ben je good-to-go om jouw SEO te kickstarten.

Aanvraag

Doe een aanvraag voor technische SEO via de website.

1.

Intake

Tijdens een intake gesprek probeer ik om een beeld te krijgen van jouw huidige situatie.

2.

Onderzoek

Op basis van de verzamelde informatie ga ik aan de slag met jouw website en het uitwerken van de verschillende onderdelen.

3.

Bespreken

Samen bespreken we het adviesrapport, de implementatie en het dashboard. Als jij tevreden bent, ben ik tevreden.

4.

Wat kost het?

Op Aanvraag*

* Prijs is exclusief BTW.
Betaling per factuur na oplevering.

* De prijs is ook op basis van een fair amount of URL’s (< 10K). Dus nee Coolblue, voor jou geldt een andere prijs.